Χρόνια πολλά , χρόνια καλά χωρίς 'ανάγκη' για παράπονα ....

Χρόνια πολλά , χρόνια καλά χωρίς 'ανάγκη' για παράπονα ....

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και όλα τα παιδάκια ετοιμάζονται για τον αυριανό αγώνα των καλάντων. Θα είναι και Σάββατο οπότε θεωρούμε ότι όλο και περισσότεροι από εμάς θα ακούσουμε τις γλυκές μελωδίες από τις παιδικές φωνές και θα γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω στις εποχές που βγάζαμε τα ευκολότερα λεφτά αλλά και αφορολόγητα!!! Οι λίστες των «υποψηφίων πελατών» από βραδύς έπεφταν βροχή και η οργάνωση του δρομολογίου έδινε και έπαιρνε προκειμένου να πετύχουμε την καλύτερη οργάνωση του πρώτου logistic της ζωής μας, ώστε να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερες διαδρομές, περνώντας από όσα περισσότερα σπίτια ή μαγαζιά γίνονταν.

Τα δρομολόγια έμοιαζαν με αυτά του μετρό ή ακόμα καλύτερα των με διανομέων των εταιρειών courier, αφού έπρεπε να μην σε τρώνε οι δρόμοι με τα πόδια. Βέβαια, έπρεπε παράλληλα να φροντίζεις να περνάς από τους πρώτους για να μην έχει στερέψει το πορτοφόλι με τα ψιλά, αλλά όχι και εντελώς πρώτος για να μην τους πιάσεις στον ύπνο και μπερδευτούν και σου δώσουν μόνο κουραμπιέ!!! Ωραία χρόνια, ανέμελα… Βέβαια όταν τα περνάγαμε δεν το καταλαβαίναμε αφού είχαμε τα δικά μας άγχη , λιγάκι διαφορετικά βέβαια από τα τωρινά.

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts