Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για τα QR Code και τα POS...

Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για τα QR Code και τα POS...

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Ιανουάριος έχει φτάσει στα μέσα του, αλλά την εβδομάδα που μας πέρασε μας επιφύλαξε μία όχι και τόσο χειμωνιάτικη εβδομάδα, αφού βάσει θερμοκρασιών περισσότερο άνοιξη ή φθινόπωρο θύμιζε, παρά περίοδο που είμαστε στα μέσα του χειμώνα. Βέβαια, οι μετεωρολόγοι επιφυλάσσονται, υπενθυμίζοντας ότι δεν γίνεται να μην κάνουν την εμφάνιση τους και φέτος τα γερά κρύα, μάλιστα ήδη έχουν προβλέψει για «τούμπα» του καιρού από την Κυριακή και έπειτα.

Τυπικά έως σήμερα 19 Ιανουαρίου ήταν η προθεσμία των αιτήσεων για επιδότηση θέρμανσης μέσω του ρεύματος, αλλά ίσως και λόγω του όχι και τόσο κρύου καιρού παρέμεινε σχετικά «παγωμένο» το ενδιαφέρον του κόσμου για την εν λόγω επιδότηση. Μέχρι σήμερα το πρωί έχουν υποβληθεί λιγότερες από τις μισές αιτήσεις που είχαν εξ αρχής υπολογιστεί. Έτσι, αφού υπάρχει ακόμα χρηματικό απόθεμα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θεωρείται σχεδόν δεδομένη η παράταση του προγράμματος για έως τις 5 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

 

Author’s Posts