Image

Παναγιώτης Παντελής

Ο Παναγιώτης Παντελής σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Οικονομίας & Εμπορίου της Κατάνης στην Ιταλία και είναι πτυχιούχος οικονομολόγος (Dott. Commercialista) & Λογιστής - Φοροτέχνης Α' Τάξης.

Ειδικεύεται σε θέματα φορολογικών ελέγχων και ανοίγματα λογαριασμών σε φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Οικονομικός Επόπτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.)

Υπήρξε μόνιμος κάτοικος του εξωτερικού έως το 1990. Ως εκ τούτου, συνεργάσθηκε με διάφορες εταιρίες οι οποίες είχαν εμπορική δραστηριότητα και οικονομικά συμφέροντα στην Ελλάδα. Ανάμεσά  τους και η εταιρία F. Ili Constanzo Spa, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Ιταλία, στον τομέα των ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ανέλαβε υπεύθυνος του τμήματος πωλήσεων σε εταιρία διεθνών μεταφορών, με κύρια αρμοδιότητα την οργάνωση γραμμής μεταφορών προϊόντων οδικώς από την κεντρική και νότια Ιταλία προς την Ελλάδα και αντίστροφα. 

Το 1993 ίδρυσε τη φοροτεχνική εταιρία Pantelis & Partners Tax & Accounting Specialists, η οποία παρέχει: 

 • Φοροτεχνικές - Λογιστικές Υπηρεσίες
 • Μισθολογικές και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες (ΙΚΑ)
 • Νομικές Υπηρεσίες
 • Υπηρεσίες Αδειών Λειτουργίας (παρουσία μόνιμου Μηχανικού)
 • Υπηρεσίες Εκτίμησης Ακινήτων (πραγματογνωμοσύνη)
 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
 • Επιδοτήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
 • Υπηρεσίες Φορολογικών και Λογιστικών Συμβουλών σε εταιρίες του εξωτερικού (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, κ.α.)
 • Φορολογικοί έλεγχοι ΣΔΟΕ – ΔΟΥ κ.λπ.

Λοιπές δραστηριότητες 

 • Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας από το 1992
 • Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικών και Φορολογικών Αναλύσεων (ECOFAN: ecofan.gr)
 • Κύριος φορολογικός και οικονομικός αναλυτής σε πληθώρα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και αρθρογράφος σε φορολογικά sites, περιοδικά και εφημερίδες
 • Εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων διαδικτυακών και μη.
Image

Ηλίας Χατζηγεωργίου

Ο Ηλίας Χατζηγεωργίου είναι Λογιστής - Φοροτεχνικός με άδεια Α’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. 

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, με ειδίκευση στον τομέα της Λογιστικής. 

Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε σε γραφείο Οικονομοτεχνικών Μελετών, συμμετέχοντας ενεργά σε αρκετές μελέτες βιωσιμότητας δημοσίων και ιδιωτικών έργων, καθώς και επιχειρήσεων, ενώ από το 2002 εργάστηκε ως βοηθός λογιστή στο ανάλογο τμήμα του εν λόγω γραφείου, φέροντας εις πέρας όλο το φάσμα των εργασιών που αφορούσαν την τήρηση λογιστικών βιβλίων για επιχειρήσεις. 

Το 2005 ξεκίνησε την επιτυχημένη συνεργασία του με την εταιρεία μας, ενώ από το 2011 είναι εταιρικό μέλος και διαχειριστής της, καθώς και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Λογιστών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. 

Ειδικεύεται σε θέματα: 

 • Φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων

 • Φ.Π.Α. και Ε.Λ.Π.

 • Φορολογικών ελέγχων επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων

 • Κατοίκων εξωτερικού και φορολογίας παγκόσμιου εισοδήματος

Λοιπές δραστηριότητες: 

 • Μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικών και Φορολογικών Αναλύσεων (ΕΚΟΦΑΝ) από το 2010

 • Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 2011

 • Φορολογικός Σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 2012 έως το 2017

 • Το 2017, έχοντας θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για πρώτη φορά, εκλέχθηκε 2ος επιλαχών στο Διοικητικό Συμβούλιο

 • Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Λογιστών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μετά από την επιλογή του από τον Πρόεδρο και τη Διοικητική Επιτροπή 

 • Αρθρογράφος επί φορολογικών και οικονομικών θεμάτων σε οικονομικές εφημερίδες, επιστημονικά έντυπα και σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες ενημέρωσης.

 • Βασικός αναλυτής επί φορολογικών θεμάτων στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας (ΕΡΤ, OPENTV, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, SBC-ΑΤΤΙCA TV, KONTRACHANNEL κ.α.), σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, REALFM, ΕΡΑ1, ΑΘΗΝΑ 984, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM κ.α.) και σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ άλλων το CAPITAL.GR και το E-FOROLOGIA.GR.

 • Εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων, διαδικτυακών και μη. 

Οι ειδικοί μας

Κωνσταντίνα Ακουμιανάκη
Κωνσταντίνα Ακουμιανάκη
Η Κωνσταντίνα Ακουμιανάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος «Business Economics And Accounting» του IST College. Από το 2013 έχει ενταχθεί στην ομάδα μας και διεκπεραιώνει εσωτερικές εργασίες.
 Ελεάννα Αλζάχρ
Ελεάννα Αλζάχρ
Η Ελεάννα Αλζάχρ είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια της αγγλικής γλώσσας για περισσότερο από 10 χρόνια. Πρόσφατα άρχισε εκ νέου σπουδές στο Athens Synthesis Centre στο τμήμα της Συνθετικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Από τον Απρίλιο του 2023 ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας ως Γραμματέας.
Ανθή Ανδριτσάκη
Ανθή Ανδριτσάκη
Η Ανθή Ανδριτσάκη είναι απόφοιτος του τμήματος «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών. Είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας με εμπειρία 25 ετών. Αντικείμενο δραστηριότητας είναι η τήρηση διπλογραφικών βιβλίων ανεξαρτήτως νομικής μορφής, καθώς και η μισθοδοσία. Η επιμόρφωσή της είναι συνεχής μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες. Εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2024.
Μαρία Βαΐτση
Μαρία Βαΐτση
Η Μαρία Βαΐτση είναι απόφοιτη του τμήματος «Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας. Από το 2019 άρχισε να εργάζεται σε λογιστικό γραφείο με αντικείμενο δραστηριότητας την τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων και θέματα μισθοδοσίας. Εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2024 στο τμήμα τήρησης και ενημέρωσης απλογραφικών βιβλίων.
Μαίρη Βασιλειάδη
Μαίρη Βασιλειάδη
Η Μαίρη Βασιλειάδη είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου του Τμήματος «Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης». Είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια Β΄τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο. Στο παρελθόν εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο με κύριο αντικείμενο τη μισθοδοσία, αλλά και την τήρηση απλογραφικών βιβλίων και απόδοση ΦΠΑ. Εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Νοέμβριο του 2021 στο τμήμα μισθοδοσίας. Έχει ενεργή συμμετοχή σε σεμινάρια και ημερίδες επιμορφωτικού χαρακτήρα.
Αργύρης Βότανος
Αργύρης Βότανος
Ο Αργύρης Βότανος είναι απόφοιτος του τμήματος «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας. Είναι Λογιστής-Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η επιμόρφωσή του είναι συνεχής μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες. Εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2010, με αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία, τη φορολογία εισοδήματος, τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων, την απόδοση ΦΠΑ, καθώς και τη διεκπεραίωση εργασιών φορολογικού χαρακτήρα στη ΔΟΥ και σε άλλους δημόσιους φορείς, ενώ από το 2015 είναι Υπεύθυνος Δηλώσεων Φυσικών Προσώπων. Επίσης, έχει ενεργή συμμετοχή σε αρθρογραφία στο διαδίκτυο σχετικά με το αντικείμενό του. Παράλληλα, το 2018 επιλέχθηκε από το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να συμμετέχει σε αυτήν.
Νίκη Γόβα
Νίκη Γόβα
Η Νίκη Γόβα είναι Πτυχιούχος Μηχανικός Ανακαίνισης και Αποκατάστασης κτιρίων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδος. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Πολιτισμού στο τμήμα Αναστήλωσης και Αποκατάστασης Νεοκλασικών κτιρίων. Έχει εργασθεί στο παρελθόν στη διεκπεραίωση αρχιτεκτονικών μελετών και στην επίβλεψη κατασκευών. Το 2016 εντάχθηκε στην ομάδα μας με αντικείμενο δραστηριότητας την οικονομική διαχείριση και επίβλεψη, ενώ από το 2017 είναι Υπεύθυνη Διαχείρισης Οικονομικών.
Νίκος Κανδύλης
Νίκος Κανδύλης
Ο Νίκος Κανδύλης είναι απόφοιτος του τμήματος «Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης με διπλωματική εργασία στην «Αξιολόγηση Φορολογικού Συστήματος». Είναι Λογιστής-Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η συνεργασία με το γραφείο μας ξεκίνησε το 2013 με αντικείμενο δραστηριότητας την τήρηση απλογραφικών βιβλίων, ενώ από το 2015 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων. Έχει γνώσεις και εμπειρία σε θέματα ελέγχου, σύνταξης και υποβολής οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.Μ.Η. Έχει συνεχή ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον κλάδο μέσα από συμμετοχή σε σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και μια πλούσια συμμετοχή σε άρθρα. Παράλληλα, το 2018 επιλέχθηκε από το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να ενταχθεί στην επιτροπή.
Μαίρη Καραχοντζίτη
Μαίρη Καραχοντζίτη
Η Μαίρη Καραχοντζίτη είναι απόφοιτος δημοσίου ΙΕΚ με την ειδικότητα ¨Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου¨. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός λογιστή σε Εκδοτική –Διαφημιστική εταιρεία με διπλογραφικά βιβλία, με αρμοδιότητές της την τιμολόγηση, την παρακολούθηση και καταχώρηση των απαιτήσεων, καθώς και σε άλλες εταιρείες του ιδίου Ομίλου και άλλες ακόμα επιχειρήσεις. Από το 2004 έως το 2010 ήταν υπεύθυνη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων του τμήματος απλογραφικών βιβλίων του γραφείου μας. Σήμερα εργάζεται στο γραφείο μας με αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία. Η επιμόρφωσή της είναι συνεχής μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες.
Σταυρούλα Κίκιρα
Σταυρούλα Κίκιρα
Η Σταυρούλα Κίκιρα σπούδασε Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων. Είναι ειδικευμένη στον τομέα της μισθοδοσίας, καθώς και της ασφάλισης ταμείων, με πλούσια αρθρογραφία σε θέματα που αφορούν το αντικείμενό της. Έχει συνεχή ενημέρωση μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες. Στην ομάδα μας εντάχθηκε το 2007, στο τμήμα των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Το 2008 άρχισε να ασχολείται με θέματα μισθοδοσίας, ενώ από το 2012 είναι Υπεύθυνη του τμήματος μισθοδοσίας. Παράλληλα, το 2018 επιλέχθηκε από το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να ενταχθεί ως εισηγήτρια θεμάτων μισθοδοσίας.
Αριστείδης Κρυπωτός
Αριστείδης Κρυπωτός
Ο Αριστείδης Κρυπωτός είναι απόφοιτος Λυκείου. Εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2019 και είναι υπεύθυνος για διεκπεραιώσεις σε Δ.Ο.Υ., ασφαλιστικούς φορείς και άλλες δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Μαίρη Λουσίδη
Μαίρη Λουσίδη
Η Μαίρη Λουσίδη είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια Α’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με 11 χρόνια εμπειρία στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων, ανεξαρτήτου νομικής μορφής. Έχει εργασθεί στο παρελθόν σε λογιστήριο μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας με διπλογραφικά βιβλία σαν βοηθός λογιστή, στη διαχείριση χρηματοοικονομικών ταμείου, στην παρακολούθηση και καταχώρηση των υποχρεώσεων και απαιτήσεων της εταιρείας και παράλληλα για άλλες εταιρείες του ίδιου ομίλου. Ακόμα, έχει εργασθεί στο λογιστήριο γνωστού μεγάλου ιδιωτικού σχολικού εκπαιδευτηρίου της Αθήνας, καθώς και σε άλλη διαφημιστική εταιρεία. Το 2016 εντάχθηκε στην ομάδα μας με αντικείμενο τα διπλογραφικά βιβλία, ενώ παράλληλα ήταν Φοροτεχνικός Σύμβουλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Ιωάννα Μόσχου
Ιωάννα Μόσχου
Η Ιωάννα Μόσχου είναι απόφοιτη του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών, με διπλωματική εργασία στις «Ετήσιες Δημοσιοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις των Επιχειρήσεων». Είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια Α’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η ενημέρωσή της είναι συνεχής, μέσα από ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Έχει μια πλούσια συμμετοχή σε αρθρογραφία σχετική με το αντικείμενό της. Από το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία. Από το 2011 είναι υπεύθυνη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων του τμήματος απλογραφικών βιβλίων, αργότερα, το 2014, άρχισε να εντάσσει στις αρμοδιότητές της την τήρηση των διπλογραφικών βιβλίων των επιχειρήσεων, ενώ από το 2016 ασχολείται και με τον τομέα των Φορολογικών Ελέγχων. Από το 2018 συμμετέχει στην «Επιτροπή Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Εύη Μπούμπαλου
Εύη Μπούμπαλου
Η Εύη Μπούμπαλου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας, με ειδικότητα στη λογιστική εταιρειών. Είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Έχει γνώσεις και εμπειρία σε θέματα ελέγχου, σύνταξης και υποβολής οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.Μ.Η. Έχει συνεχή ενημέρωση συμμετέχοντας σε ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Παράλληλα έχει μια πλούσια συμμετοχή σε αρθρογραφία. Από το 2007 εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρείας μας, με αντικείμενο δραστηριότητας τις επιχειρήσεις που τηρούν διπλογραφικά βιβλία, ανεξαρτήτως νομικής μορφής.
Αγγελική Παναγιωτακοπούλου
Αγγελική Παναγιωτακοπούλου
Η Παναγιωτακοπούλου Αγγελική αποφοίτησε από το τμήμα Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογίστρια -Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Διαθέτει 15ετή πείρα στο λογιστικό επάγγελμα, έχοντας εργαστεί σε λογιστικά γραφεία με αντικείμενο την τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων, μισθοδοσίας και φορολογίας εισοδήματος. Έχει παράλληλα εργαστεί σε προγράμματα ΕΣΠΑ για υποβολή φακέλων επιδότησης, υλοποίησης και ολοκλήρωσης επιδοτούμενων έργων, ενώ έχει επαρκή γνώση και συνεχή επιμόρφωση σε θέματα που αφορούν σε ηλεκτρονικά τιμολόγια. Από το 2022 ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας.
Βάσω Παναγιωτοπούλου
Βάσω Παναγιωτοπούλου
Η Βάσω Παναγιωτοπούλου είναι λογίστρια-φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ΕΡΤ ΑΕ ως Διοικητικό Στέλεχος στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και σε δημόσιο φορέα, στον τομέα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών. Εν συνεχεία, απασχολήθηκε από λογιστικό γραφείο στην τήρηση αρχικά απλογραφικών βιβλίων και αργότερα σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων. Από το 2017 ανήκει στην ομάδα μας με αντικείμενο δραστηριότητας την τήρηση των διπλογραφικών βιβλίων. Συμμετέχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες, ενώ επίσης συμμετέχει και στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο.
Λία Παπαζυμούρη
Λία Παπαζυμούρη
Η Λία Παπαζυμούρη είναι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Εντάχθηκε στο δυναμικό του γραφείου μας το 2012 με αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία, ενώ από το 2014 έως και σήμερα εργάζεται στο τμήμα μισθοδοσίας με αντικείμενο δραστηριότητας, μεταξύ άλλων, τις καταθέσεις προσλήψεων στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ και τις ανανεώσεις συμβάσεων. Η ενημέρωσή της στο αντικείμενό της είναι συνεχής, μέσα από ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενώ ταυτόχρονα έχει ενεργή συμμετοχή σε αρθρογραφία.
Σπύρος Πέττας
Σπύρος Πέττας
Ο Σπύρος Πέττας είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καβάλας. Είναι λογιστής-φοροτεχνικός με εμπειρία 35 ετών στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε λογιστήρια μεγάλων επιχειρήσεων γνωστών ομίλων. Έχει γνώσεις και εμπειρία σε θέματα ελέγχου και σύνταξης και υποβολής οικονομικών καταστάσεων. Στην ομάδα μας εντάχθηκε το 2020 με αντικείμενο δραστηριότητας τα διπλογραφικά βιβλία των επιχειρήσεων, σύμφωνα με το Ε.Γ.Λ.Σ., καθώς και τα Ε.Λ.Π.. Η επιμόρφωσή του είναι συνεχής από ημερίδες και σεμινάρια, ενώ παράλληλα έχει ενεργή συμμετοχή στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο.
Δήμητρα Σουρέτη
Δήμητρα Σουρέτη
Η Δήμητρα Σουρέτη είναι απόφοιτη του τμήματος Oικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2021 με κύρια δραστηριότητά της τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών, ενώ πλέον εργάζεται στο τμήμα μισθοδοσίας. Η επιμόρφωσή της είναι συνεχής μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες.
Στέλλα Σταφυλαράκη
Στέλλα Σταφυλαράκη
Η Σταφυλαράκη Στέλλα είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων στο τμήμα Λογιστηρίου. Από τον Ιούλιο του 2022 ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας ως Γραμματέας.
Γρηγόρης Τζιμούρτος
Γρηγόρης Τζιμούρτος
Ο Τζιμούρτος Γρηγόρης είναι απόφοιτος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καβάλας. Είναι Λογιστής – Φοροτεχνικός Β’ Τάξης με άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε λογιστικά γραφεία, με κύρια αντικείμενα τη μισθοδοσία καθώς και την τήρηση απλογραφικών γραφείων. Έχει ενεργή συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Εντάχτηκε στην ομάδα του γραφείου μας το 2022 με αντικείμενο απασχόλησης την τήρηση και ενημέρωση απλογραφικών βιβλίων.
Ναδίνα Τζινιέρη
Ναδίνα Τζινιέρη
Η Ναδίνα Τζινιέρη είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Εδώ και 35 έτη εργάζεται στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Στην ομάδα μας εντάχθηκε το 2002 με αντικείμενο δραστηριότητας τα διπλογραφικά βιβλία των επιχειρήσεων, καθώς και τα Δ.Λ.Π. Έχει συνεχή ενημέρωση μέσα από ημερίδες και επιμορφωτικά σεμινάρια, ενώ παράλληλα έχει ενεργή συμμετοχή στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο.
Παναγιώτης Τσουκαλάς - Τζίκας
Παναγιώτης Τσουκαλάς - Τζίκας
Ο Παναγιώτης Τσουκαλάς-Τζίκας είναι απόφοιτος του τμήματος «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογιστής-Φοροτεχνικός με άδεια A’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Από το 2013 έχει ενταχθεί στην ομάδα του γραφείου μας με αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία και τη φορολογία εισοδήματος. Από το 2020 ασχολείται και με την τήρηση διπλογραφικών βιβλίων. Είναι υπεύθυνος για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, δηλώσεων πόθεν έσχες και τη διεκπεραίωση ζητημάτων που προκύπτουν σε δημόσιες υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Κ.Ε.Α.Ο., Ο.Π.Ε.Κ.Α., Γ.Ε.ΜΗ., Επιμελητήρια, κ.α.). Επίσης συμμετέχει στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο και σε περιοδικά. ενώ συμμετέχει σε πολλά σεμινάρια και ημερίδες επιμορφωτικού χαρακτήρα.
Κωνσταντίνος Χατζημελέτης
Κωνσταντίνος Χατζημελέτης
Ο Κωνσταντίνος Χατζημελέτης είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση την Δημόσια Οικονομική (δυνατότητα εγγραφής στο Οικονομικό Επιμελητήριο ως Α΄τάξης). Από το 11/2005 έως το 3/2023 έχει εργαστεί σε δύο λογιστικά γραφεία στα Άνω Πατήσια και στο κέντρο της Αθήνας. Στα καθήκοντά του ήταν η τήρηση απλογραφικών βιβλίων, ο έλεγχος και αποστολή ΦΠΑ, σύνταξη φορολογικών δηλώσεων, σύνταξη Ε9 και η μισθοδοσία καθώς και οι εξωτερικές διεκπεραιώσεις στις δημόσιες υπηρεσίες, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε απασχοληθεί στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων. Στην ομάδα μας εντάχθηκε το 2023 στο τμήμα των διπλογραφικών βιβλίων.
Νίκος Χατζηνικολάου
Νίκος Χατζηνικολάου
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι απόφοιτος Λυκείου. Εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2011 και είναι υπεύθυνος για διεκπεραιώσεις σε Δ.Ο.Υ, ασφαλιστικούς φορείς και άλλες δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Image

Ελένη Νερούτσου

Η Ελένη Νερούτσου είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Α/Α : 2367/1984), Εργοληπτικό πτυχίο Μ.Ε.Κ. (αρ. Μ.Ε.Κ. 11268). Από το 1984 έως σήμερα εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο ιδιωτικά και δημόσια έργα Πολιτικού Μηχανικού.

Αντικείμενο εργασίας

 • Έκδοση οικοδομικών αδειών
 • Μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή οικοδομικών έργων κάθε κατηγορίας
 • Σύνταξη Τοπογραφικών Διαγραμμάτων
 • Σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών και πινάκων ποσοστών συνιδιοκτησίας
 • Ανακαινίσεις, εσωτερικές διαρρυθμίσεις και επεμβάσεις στο κέλυφος οικοδομών
 • Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων εργαστηρίων, βιοτεχνιών, βιομηχανιών, κ.λπ.
 • Έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων, εργαστηρίων, βιοτεχνιών, βιομηχανιών, κ.λπ.
 • Εκτίμηση ακινήτων
 • Επιμετρήσεις και επιβλέψεις Εκκλησιαστικών Έργων, σε συνεργασία με άλλα Τεχνικά Γραφεία.
 • Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων
 • Έλεγχοι – πορίσματα οικοδομικών έργων, ως Ελεγκτής Δόμησης
 • Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις.

Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος - Συμμετοχή σε Επαγγελματικούς Συλλόγους

 • Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 1984
 • Μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας από το 1984
 • Μέλος του Μητρώου Εμπειρίας Κατασκευαστών του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ
 • Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων από το 1988
 • Μέλος του Μητρώου Ελεγκτών Δόμησης

Λοιπές δραστηριότητες

 • Εργολάβος Δημοσίων Έργων, με αντικείμενο την κατασκευή Δημοσίων Έργων είτε ατομικά, είτε ως στέλεχος εταιρίας από το 1989 έως το 2004 
 • Διαδοχικά στέλεχος των εργοληπτικών εταιριών «ΠΑΡΝΩΝ Α.Ε.» και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» από το 1995 έως το 2004 
 • Επίσημος Πραγματογνώμων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε Πραγματογνωμοσύνες πάσης φύσεως Ιδιωτικών Έργων Πολιτικού Μηχανικού επί σειρά ετών. 

Με το γραφείο μας συνεργάζεται για θέματα:

 • Ιδιωτικών Έργων Πολιτικού Μηχανικού, πάσης φύσεως
 • Αδειών λειτουργίας επιχειρήσεων πάσης φύσεως
 • Υπηρεσίες Τραπεζικών Συναλλαγών, Δανείων, Επιδοτήσεων κ.λπ..