Ηρεμία και σταθερότητα... Μόνο αυτό!!!

Ηρεμία και σταθερότητα... Μόνο αυτό!!!

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Τα «Πασχούγεννα» καλά κρατούν παρότι φτάσαμε στα μέσα του Δεκεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν αναμένεται κάποια σημαντική αλλαγή για το επόμενο διάστημα. Γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι πιθανότερο να σουβλίσουμε αρνί, παρά να ψήσουμε γεμιστή γαλοπούλα. Τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες είναι η τελευταία μας ελπίδα για να παραμείνουμε στο κλίμα των ημερών και να μην τα μπερδέψουμε και αυτά με τα Πασχαλινά κουλουράκια και τα βαμμένα αυγά!

Σημεία των καιρών τα ονομάζουν κάποιοι… Βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που ο Δεκέμβρης παρουσιάζει αυτή την εικόνα, αλλά όπως και να έχει καταλαβαίνουμε διά γυμνού οφθαλμού ότι κάτι έχει αλλάξει στις εποχές και η βαρυχειμωνιά έρχεται λιγάκι αργότερα, προς Γενάρη μήνα δηλαδή. Από την άλλη όμως έχουμε συνηθίσει και στις απότομες αλλαγές, οπότε δεν θα πρέπει να μας φανεί περίεργο αν τελευταία στιγμή ψάχνουμε μάλλινα και χοντρά μπουφάν , οπότε ας τα έχουμε και αυτά εύκαιρα για καλό και για κακό!!! Όπως λένε και οι μετεωρολόγοι η πρόγνωση του καιρού είναι ένα χαοτικό φαινόμενο που εξαρτάται από διάφορα συστήματα τα οποία μπορεί να αλλάξουν απότομα την τελευταία στιγμή, οπότε απόλυτα σωστή πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο για το επόμενο τετραήμερο – πενταήμερο.

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts