Μήπως ήρθε η ώρα για δημόσιες διαβουλεύσεις για διορθώσεις των διαδικασιών;; No 2... Λίγες προτάσεις για τα τμήματα μητρώου

Μήπως ήρθε η ώρα για δημόσιες διαβουλεύσεις για διορθώσεις των διαδικασιών;; No 2... Λίγες προτάσεις για τα τμήματα μητρώου

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Χρόνια πολλά σε όλους… Πάσχα ήταν και πέρασε… Φορτίσαμε κατά το δυνατόν τις μπαταρίες και τώρα πάμε γερά με τα κεφάλια μέσα για τον μαραθώνιο αγώνα δρόμου, σε ταχύτητες σπριντ, που μας περιμένει για το επόμενο διάστημα. Υπάρχει ακόμα μία μικρή ανάπαυλα, αυτή της Πρωτομαγιάς που φέτος πέφτει κανονικό τριήμερο αφού η 1η Μαΐου πέφτει Δευτέρα, αλλά θα είναι σαν σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στην δύσκολη περίοδο που μας περιμένει.

Η συμβουλή προς όλους, αλλά φυσικά και σε εμάς τους ίδιους, είναι αυτή που έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές στα εβδομαδιαία άρθρα μας και περιορίζεται σε μία λέξη… Ψυχραιμία… Το κακό είναι ότι όσο περνάει ο καιρός η συγκεκριμένη λέξη αντί να μειώνει την καθημερινή της αναγκαιότητα την αυξάνει εκθετικά, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση που δεν μπορεί να γίνει γραπτώς και μέσω μονολόγου.

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts