Μήπως θα πρέπει να μας προβληματίσει η επικείμενη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των επαγγελματιών;

Μήπως θα πρέπει να μας προβληματίσει η επικείμενη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των επαγγελματιών;

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Δεκέμβρης έχει καλύψει το 1/3 των ημερών του, αλλά ο καιρός παραμένει ακόμα σε νορμάλ, σχεδόν φθινοπωρινά, επίπεδα και το μουντιάλ έφτασε αισίως στα προημιτελικά, τα οποία θα γίνουν σήμερα και αύριο. Σε όλα αυτά μπορούμε να προσθέσουμε τους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς που δίνουν λιγάκι φως στα βράδια μας, αλλάζοντας μας κατά το δυνατόν τη διάθεση, οδεύοντας ολοταχώς προς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά…

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η καταληκτική ημέρα κατάθεσης των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης, αφού η προθεσμία των αιτήσεων για όλους τους ενδιαφερόμενους λήγει σήμερα, εκτός αν πάρει κάποια παράταση. Για να είμαστε ειλικρινείς ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί πρέπει να λήγει τόσο νωρίς η προθεσμία των αιτήσεων, ενώ η διανομή και ο υπολογισμός των δικαιούχων κρατάει για αρκετούς μήνες ακόμα. Θεωρούμε δεν είναι δα και τόσο μεγάλο πρόβλημα η περίοδος των αιτήσεων να λήγει αργότερα και να κινείται ελαφρώς παράλληλα με τη χειμερινή περίοδο.

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts