Για την παράταση των δηλώσεων, τον ΕΝΦΙΑ και τη ρύθμιση 72 δόσεων

Για την παράταση των δηλώσεων, τον ΕΝΦΙΑ και τη ρύθμιση 72 δόσεων

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

 Ο Σεπτέμβρης έχει μπει για τα καλά και μαζί με αυτόν ήρθαν και οι πρώτες ελαφριές πτώσεις της θερμοκρασίας. Λογικό και αναμενόμενο βέβαια, αφού ο Σεπτέμβρης είναι μήνας των εκπλήξεων σε αρκετά επίπεδα, ειδικά στον καιρό.

Βέβαια, εκτός αυτού, ο Σεπτέμβριος έχει και μια μεγάλη επιστροφή που δεν είναι άλλη από το Ράλι Ακρόπολις που τόσο πολύ είχε λείψει στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού κι όχι μόνο. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν ήδη βάλει στο πρόγραμμα να «πάρουν τα βουνά» προκειμένου να παρακολουθήσουν κάποια από τις 15 ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Με αφορμή τον αγώνα λοιπόν, θα υπάρξουν κι άλλοι, εκτός του κλάδου μας, που θα πάρουν τα βουνά. Εμείς βέβαια δεν θα το κάνουμε για ένα ευχάριστό γεγονός και από χόμπι, αλλά λόγω αυτών που ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά γύρω από τη δουλειά μας και τον κόπο μας. Τελευταίο κρούσμα είναι η προθεσμία των δηλώσεων....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts