Οι πρώτες σκέψεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Οι πρώτες σκέψεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Τα δύο κολλητά τριήμερα αποτελούν παρελθόν και ο Μάρτιος ετοιμάζεται να μας αφήσει στα χέρια του Απριλίου, έχοντας μία εντελώς καλοκαιρινή διάθεση πριν καν γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά τα ξημερώματα της Κυριακής. Τα 25άρια και τα 30άρια έκαναν πολύ νωρίς την εμφάνιση τους φέτος, κάτι που σύμφωνα με τους μετεωρολόγους δεν είναι φυσιολογικό για την εποχή, όπως επίσης και το ότι ο χειμώνας τη φετινή σεζόν έλαμψε δια της απουσίας του.

Προφανώς και δεν είμαστε ο μόνος κλάδος που αντιμετωπίζει αλλαγές στα δεδομένα του. Βέβαια, εμείς δεν πλήττουμε καθόλου, αφού οι αλλαγές είναι μόνιμες και τις περισσότερες φορές κρύβουν πολύ «δημιουργία» μέσα τους, οπότε εμπεριέχουν και ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά νομίζουμε δεν χρειάζεται να σας τα αναφέρουμε αναλυτικά, καθώς τα ζούμε όλοι μαζί καθημερινά στα γραφεία μας. Σε κάθε περίπτωση, ο χαρακτήρας της «βαρετής δουλειάς» που μας είχαν κολλήσει στο παρελθόν όσοι δεν την έκαναν έχει φύγει ανεπιστρεπτί, αφού μόνο από πλήξη δεν μπορούμε να πούμε ότι χαρακτηρίζεται η καθημερινότητα μας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts