Η σύγχρονη ψηφιακή Λερναία Ύδρα

Η σύγχρονη ψηφιακή Λερναία Ύδρα

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Η πρώτη γεμάτη εβδομάδα του Μαρτίου επιφύλασσε δύο μεγάλες ημέρες, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Χθες, Τσικνοπέμπτη, ήταν η ετήσια γιορτή όλων των καλοφαγάδων και σήμερα η ημέρα γιορτής του ωραίου φύλλου, ημέρα της γυναίκας. Χρόνια πολλά σε όλους για χθες και σε όλες τις κυρίες για σήμερα. Πάντως, ο Μάρτιος συνεχίζει να το πηγαίνει καλά, αφού μας επιφυλάσσει δύο κολλητά τριήμερα, της καθαράς Δευτέρας και της 25η Μαρτίου.

Στα δικά μας λημέρια, όμως, ο ψηφιακός «πόλεμος» συνεχίζεται και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να μαίνεται για μεγάλο διάστημα ακόμη. Πριν ξεκινήσουμε την σημερινή μας ανάλυση, θα θέλαμε να ανοίξουμε μία μικρή, αλλά κατά την άποψη μας σημαντική παρένθεση, για να πούμε κάποιες μικρές σκέψεις που μας απασχόλησαν την εβδομάδα που μας πέρασε, σε σχέση με το εβδομαδιαίο μας ραντεβού από αυτή την στήλη. Ο σκοπός δημιουργίας της εν λόγω στήλης αρχικά ήταν φορολογικού ενημερωτικού χαρακτήρα, συμπληρωματικά στην απόλυτα εμπεριστατωμένη και άψογη φορολογική ενημέρωση που παρέχει το e-forologia.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts