Ας θυμηθούμε για λίγο την επιστρεπτέα προκαταβολή

Ας θυμηθούμε για λίγο την επιστρεπτέα προκαταβολή

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Γενάρης τελειώνει και στα τελειώματα του έφερε την πρώτη «αξιόλογη» κακοκαιρία, για να μας θυμίσει ελαφρά ότι έχουμε Χειμώνα και όχι αρχές Φθινοπώρου ή Άνοιξης. Βέβαια, αν συγκρίνουμε τη φετινή κατάσταση σε σχέση με την περσινή, που την ίδια εποχή στην Αθήνα ήμασταν σε κατάσταση παγετού και ξεθάβαμε τα χιόνια, καταλαβαίνουμε ότι είμαστε ακόμα σε πολύ φυσιολογικά επίπεδα, δεδομένου ότι ακόμα η θερμοκρασία παραμένει σε επίπεδα «απλού μπουφάν» .

Κατά τα άλλα στα δικά μας «γήπεδα» το τέλος του Ιανουαρίου φέρνει στην επιφάνεια ένα παλιό αγαπημένο ζήτημα σε σχέση με το θέμα της επιστροφής των επιστρεπτέων προκαταβολών, από τις επιχειρήσεις που είχαν λάβει το συγκεκριμένο βοήθημα. Το ζήτημα γιατί επανήλθε στην επιφάνεια; Γιατί, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία που έχουν οι «προβληματικές» επιχειρήσεις να αποφασίσουν τι θα κάνουν σε σχέση με την επιστροφή του ποσού.

 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

Author’s Posts