Καλό μήνα να έχουμε και καλή θητεία να έχουν...

Καλό μήνα να έχουμε και καλή θητεία να έχουν...

Του Παναγιώτη Παντελή - Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου - Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Ιούνιος έφτασε στο τέλος του, αφού αισίως «περπατάμε» στην τελευταία του ημέρα και ο Ιούλιος είναι έτοιμος να μας υποδεχτεί προφανώς με τις γνωστές του ζέστες και τους καύσωνες. Εκτός από εμάς όμως θα υποδεχτεί και την νέα κυβέρνηση που ανέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα. Τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής έδωσαν την δυνατότητα να μπορέσει να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση και έτσι μέσα στην εβδομάδα είχαμε τις ανακοινώσεις και τις ορκωμοσίες των νέων υπουργικών επιτελείων.

Καταρχάς θα ευχηθούμε σε όλα τα επιτελεία να έχουν μία καλή θητεία με πολλές λύσεις στα αρκετά προβλήματα που υπάρχουν ή θα υπάρξουν, διαδικαστικά και μη, που καλούνται να επιλύσουν. Και από εδώ δηλώνουμε ότι είμαστε στην διάθεση τους να τους μεταφέρουμε τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας στα θέματα και στα προβλήματα που υπάρχουν και θα πρέπει να λυθούν το συντομότερο δυνατόν, ειδικά στα «κρίσιμα» για εμάς υπουργεία οικονομικών, εργασίας και ανάπτυξης, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα που μπορούμε να έχουμε άποψη από την καθημερινή μας τριβή με τις επιχειρήσεις και με τους φορολογούμενους γενικότερα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

 

Author’s Posts