Image

Παντελής Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Παντελής σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Οικονομίας & Εμπορίου της Κατάνης στην Ιταλία και είναι πτυχιούχος οικονομολόγος (Dott. Commercialista) & Λογιστής - Φοροτέχνης Α' Τάξης.

Ειδικεύεται σε θέματα φορολογικών ελέγχων και ανοίγματα λογαριασμών σε φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Οικονομικός Επόπτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.)

Υπήρξε μόνιμος κάτοικος του εξωτερικού έως το 1990. Ως εκ τούτου, συνεργάσθηκε με διάφορες εταιρίες οι οποίες είχαν εμπορική δραστηριότητα και οικονομικά συμφέροντα στην Ελλάδα. Ανάμεσά  τους και η εταιρία F. Ili Constanzo Spa, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Ιταλία, στον τομέα των ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ανέλαβε υπεύθυνος του τμήματος πωλήσεων σε εταιρία διεθνών μεταφορών, με κύρια αρμοδιότητα την οργάνωση γραμμής μεταφορών προϊόντων οδικώς από την κεντρική και νότια Ιταλία προς την Ελλάδα και αντίστροφα. 

Το 1993 ίδρυσε τη φοροτεχνική εταιρία Pantelis & Partners Tax & Accounting Specialists, η οποία παρέχει:

 • Φοροτεχνικές - Λογιστικές Υπηρεσίες
 • Μισθολογικές και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες (ΙΚΑ)
 • Νομικές Υπηρεσίες
 • Υπηρεσίες Αδειών Λειτουργίας (παρουσία μόνιμου Μηχανικού)
 • Υπηρεσίες Εκτίμησης Ακινήτων (πραγματογνωμοσύνη)
 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.
 • Επιδοτήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
 • Υπηρεσίες Φορολογικών και Λογιστικών Συμβουλών σε εταιρίες του εξωτερικού (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία κά.)
 • Φορολογικοί έλεγχοι ΣΔΟΕ – ΔΟΥ κ.λπ.

 Λοιπές δραστηριότητες

 • Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας από το 1992.
 • Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικών και Φορολογικών Αναλύσεων.(ECOFAN: www.ecofan.gr)
 • Κύριος φορολογικός και οικονομικός αναλυτής σε πληθώρα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και αρθρογράφος σε φορολογικά sites, περιοδικά και εφημερίδες.
Image

Χατζηγεωργίου Ηλίας

Ο Ηλίας Χατζηγεωργίου είναι Λογιστής - Φοροτεχνικός με άδεια Α’ Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Είναι διαχειριστής της φοροτεχνικής εταιρείας Pantelis & Partners Tax and Accounting Specialists και αντιπρόεδρος της επιτροπής φοροτεχνικών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών με ειδίκευση στον τομέα της Λογιστικής.

Tαυτόχρονα με τις σπουδές του, εργάστηκε σε γραφείο Οικονομοτεχνικών Μελετών συμμετέχοντας ενεργά σε αρκετές μελέτες βιωσιμότητας δημοσίων και ιδιωτικών έργων, καθώς και επιχειρήσεων, ενώ από το 2002 εργάστηκε ως βοηθός λογιστή στο ανάλογο τμήμα του εν λόγω γραφείου, φέρνοντας εις πέρας όλο το φάσμα των εργασιών που αφορούν την τήρηση λογιστικών βιβλίων για επιχειρήσεις.

Ειδικεύεται σε θέματα:

 • φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων
 • Φ.Π.Α και Ε.Λ.Π
 • φορολογικών ελέγχων επιχειρήσεων αλλά και φυσικών προσώπων
 • κατοίκων εξωτερικού και φορολογίας παγκόσμιου εισοδήματος

Το 2005 ξεκίνησε μια επιτυχημένη συνεργασία με το φοροτεχνικό γραφείο «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», ενώ από το 2011 έως και σήμερα είναι εταιρικό μέλος και διαχειριστής του γραφείου.

Παράλληλες Δραστηριότητες:

 • Από το 2010 είναι μέλος του Δ.Σ του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικών και Φορολογικών Αναλύσεων (ΕΚΟΦΑΝ),
 • Έγινε μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών το 2011,
 • Από το 2012 έως το 2017 ήταν Φορολογικός Σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,
 • Το 2017 έχοντας θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για πρώτη φορά, εκλέχθηκε 2ος επιλαχών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΑ,
 • Έχει επιλεγεί από τον Πρόεδρο αλλά και την Διοικητική Επιτροπή του θεσμού ως Αντιπρόεδρος της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,
 • Έχει αναπτύξει μια πλούσια αρθρογραφία επί σημαντικών φορολογικών και οικονομικών θεμάτων σε οικονομικές εφημερίδες, επιστημονικά έντυπα και σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες ενημέρωσης,
 • Είναι βασικός αναλυτής επί φορολογικών θεμάτων στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας (ΕΡΤ, OPENTV, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, SBC-ΑΤΤΙCA TV, KONTRACHANNEL κ.α.), σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, REALFM, ΕΡΑ1, ΑΘΗΝΑ 984, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM κ.α.) και σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης μεταξύ άλλων το CAPITAL.GR και το E-FOROLOGIA.GR,
 • Εισηγητής στα ακόλουθα σεμινάρια
  • Online Φορολογικό Σεμινάριο «Όλοι οι τρόποι για να μειωθεί ο φόρος των επιχειρήσεων»
  • 4ο Φορολογικό Σεμινάριο στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), 07/07/2016, με λεπτομερείς οδηγίες και συμβουλές για:
   • Την συμπλήρωση των δηλώσεων φόρου εισοδήματος 2016
   • Την συμπλήρωση των δηλώσεων μισθωμάτων στο «έντυπο» Ε2
   • Την αναβολή φορολόγησης ανείσπρακτων μισθωμάτων έτους 2015
   • Την ενημέρωση των περιουσιακών αλλαγών στο «έντυπο» Ε9
   • Απαντήσεις στα ερωτήματα και τις απορίες των συμμετεχόντων μελών

Οι ειδικοί μας

Μόσχου Ιωάννα
Μόσχου Ιωάννα
Η Ιωάννα Μόσχου είναι απόφοιτη του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών με διπλωματική εργασία στις «Ετήσιες Δημοσιοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις των Επιχειρήσεων». Είναι Λογίστρια Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η ενημέρωση της είναι συνεχόμενη μέσα από ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Έχει μια πλούσια συμμετοχή σε αρθρογραφίες σχετικές με το αντικείμενο της. Από το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία. Από το 2011 είναι υπεύθυνη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων του τμήματος απλογραφικών βιβλίων, αργότερα το 2014 άρχισε να εντάσσει στις αρμοδιότητες της την τήρηση των διπλογραφικών βιβλίων των επιχειρήσεων, ενώ από το 2016 απασχολείται και με τον τομέα των Φορολογικών Ελέγχων. Συγχρόνως, το 2018 συμμετέχει στην «Επιτροπή Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Λουσίδη Μαίρη
Λουσίδη Μαίρη
Η Μαίρη Λουσίδη είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογίστρια Φοροτεχνικός με άδεια Α’ Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας με 11 χρόνια εμπειρία στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων ανεξαρτήτου νομικής μορφής. Έχει εργασθεί στο παρελθόν σε λογιστήριο μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας με διπλογραφικά βιβλία σαν βοηθός λογιστή, στην διαχείριση χρηματοοικονομικών ταμείου, στην παρακολούθηση και καταχώρηση των υποχρεώσεων και απαιτήσεων της εταιρείας και παράλληλα για άλλες εταιρείες του ίδιου ομίλου. Ακόμα, έχει εργασθεί στο λογιστήριο γνωστού μεγάλου ιδιωτικού σχολικού εκπαιδευτηρίου της Αθήνας καθώς και σε άλλη διαφημιστική εταιρεία. Το 2016 εντάχθηκε στην ομάδα των λογιστών του γραφείου μας με αντικείμενο τα διπλογραφικά βιβλία ενώ παράλληλα ήταν Φοροτεχνικός Σύμβουλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Χατζόπουλος Βασίλης
Χατζόπουλος Βασίλης
Ο Βασίλης Χατζόπουλος αποφοίτησε στη Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογιστής Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Στο παρελθόν έχει εργασθεί ως Υπεύθυνος Εμπορικού τμήματος σε γνωστό οικονομικό έντυπο. Κατά την διάρκεια αυτής της συνεργασίας, ερχόμενος σε επαφή με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν κυρίως στην αγορά ακινήτων, απέκτησε γνώση της αγοράς και των αναγκών της κάθε επιχείρησης. Η επιμόρφωση του συνεχίζεται συμμετέχοντας σε σεμινάρια και ημερίδες επιμορφωτικού χαρακτήρα. Από το 2011 ανήκει στην ομάδα ασχολούμενος κυρίως με την τήρηση διπλογραφικών βιβλίων ανεξαρτήτως νομικής μορφής, την φορολογία εισοδήματος και είναι και Υπεύθυνος Γ.Ε.Μ.Η. Έχει συμβάλει με την συμμετοχή του σε άρθρα στο διαδίκτυο. Παράλληλα, το 2018 επιλέχθηκε από το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να συμμετάσχει σαν ενεργό μέλος της επιτροπής.
Τζινιέρη Ναδίνα
Τζινιέρη Ναδίνα
Η Ναδίνα Τζινιέρη είναι Λογίστρια Φοροτεχνικός με άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Στο παρελθόν και για 35 έτη έχει εργαστεί στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Στην ομάδα μας εντάχθηκε το 2002 με αντικείμενο δραστηριότητας τα διπλογραφικά βιβλία των επιχειρήσεων καθώς και με τα Δ.Λ.Π. Έχει μια συνεχόμενη ενημέρωση μέσα από ημερίδες και επιμορφωτικά σεμινάρια. Παράλληλα, έχει ενεργή συμμετοχή στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο.
Μπούμπαλου Εύη
Μπούμπαλου Εύη
Η Εύη Μπούμπαλου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας με ειδικότητα στη λογιστική εταιρειών. Είναι Λογίστρια Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Έχει Γνώσεις και εμπειρία σε θέματα ελέγχου, σύνταξης και υποβολής οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.Μ.Η. Δεν αρκείται όμως σε αυτά και έχει μια συνεχή ενημέρωση συμμετέχοντας σε ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Παράλληλα, έχει μια πλούσια συμμετοχή σε αρθρογραφία. Από το 2007 εργάζεται στο δυναμικό της εταιρείας μας, με αντικείμενο δραστηριότητας τις επιχειρήσεις που τηρούν διπλογραφικά βιβλία ανεξαρτήτως νομικής μορφής.
Παναγιωτοπούλου Βάσω
Παναγιωτοπούλου Βάσω
Η Βάσω Παναγιωτοπούλου Φοροτεχνικός Λογίστρια με άδεια Β’ Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Έχει εργασθεί στο παρελθόν στην ΕΡΤ ΑΕ ως Διοικητικό Στέλεχος στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και σε δημόσιο φορέα στον τομέα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών. Εν συνεχεία, απασχολήθηκε από λογιστικό γραφείο στην τήρηση αρχικά απλογραφικών βιβλίων και αργότερα σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία στην τήρηση των διπλογραφικών βιβλίων. Από το 2017 εργάζεται στην ομάδα μας με αντικείμενο δραστηριότητας την τήρηση των διπλογραφικών βιβλίων. Συμμετέχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες καθώς επίσης συμμετέχει και στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο.
Σταυρινού Ειρήνη - Μαρία
Σταυρινού Ειρήνη - Μαρία
Η Ειρήνη Μαρία Σταυρινού είναι πτυχιούχος του τμήματος «Χρηματοοικονομική Λογιστική» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας. Είναι Λογίστρια Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Το 2014 εντάχθηκε στην ομάδα μας με αντικείμενο δραστηριότητας την τήρηση των απλογραφικών βιβλίων των επιχειρήσεων, τις καταχωρήσεις, την απόδοση ΦΠΑ, τις φορολογικές δηλώσεις. Από τo 2017 είναι Υπεύθυνη του Τμήματος Απλογραφικών Βιβλίων. Έχει ενεργή συμμετοχή στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο, καθώς επίσης ενημερώνεται παρακολουθώντας ημερίδες και σεμινάρια επιμορφωτικού χαρακτήρα.
Κίκιρα Σταυρούλα
Κίκιρα Σταυρούλα
Η Σταυρούλα Κίκιρα σπούδασε Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων. Είναι εξειδικευμένη στον τομέα της μισθοδοσίας καθώς και της ασφάλισης ταμείων, με πλούσια αρθρογραφία σε θέματα που αφορούν την μισθοδοσία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Έχει μια συνεχή ενημέρωση μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες. Στην ομάδα μας εντάχθηκε το 2007 στο τμήμα των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Το 2008 πέρασε στο τμήμα μισθοδοσίας ενώ από το 2012 είναι Υπεύθυνη του τμήματος μισθοδοσίας. Έχει μια ασταμάτητη ενημέρωση μέσα από ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενώ έχει και μια πλούσια συμμετοχή σε άρθρα. Παράλληλα, το 2018 επιλέχθηκε από το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να ενταχθεί στην επιτροπή ως εισηγήτρια θεμάτων μισθοδοσίας.
Παναγοπούλου Εύα
Παναγοπούλου Εύα
Η Εύα Παναγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανογραφημένου – Φοροτεχνικού Λογιστηρίου. Έχει ενταχθεί στην ομάδα μας από το 2017 με αντικείμενο δραστηριότητας τις καταχωρήσεις, την τήρηση των απλογραφικών βιβλίων, καθώς επίσης και την απόδοση ΦΠΑ. Έχει ενεργή συμμετοχή σε σεμινάρια και ημερίδες επιμορφωτικού χαρακτήρα.
Καρακασιάδη Ρούλα
Καρακασιάδη Ρούλα
Η Ρούλα Καρακασιάδη έχει αποφοιτήσει από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιόνιων Νήσων του τμήματος «Εφαρμογών Πληροφορικής στην Διοίκηση & στην Οικονομία» με διπλωματική εργασία στην «Παγκόσμια Οικονομική Κρίση και τις Επιπτώσεις στην Ελληνική Οικονομία». Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στην Κεντρική Αγροτική Τράπεζα στο τμήμα Διαχείρισης Τραπεζικών Προϊόντων και στην Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Διαθέσιμων Προϊόντων. Επίσης, έχει εργασθεί ως Υπεύθυνη Οικονομικής Διαχείρισης καταστήματος πολύ γνωστής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα του καφέ. Έχει μια συνεχή ενημέρωση μέσα από ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια, και αρκετές συμμετοχές σε άρθρα. Στο τμήμα μισθοδοσίας του γραφείου μας εντάχθηκε το 2017 με αντικείμενο δραστηριότητας τις καταχωρήσεις, καταθέσεις προσλήψεων στην ΕΡΓΑΝΗ, ανανεώσεις συμβάσεων κ.α.
Μόσχου Μαρία
Μόσχου Μαρία
Η Μαρία Μόσχου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, της κατεύθυνσης «Διεθνείς Σχέσεις και Οργανισμοί», ενώ ακολούθησε ειδίκευσή της στο Management του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Στο παρελθόν εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον χώρο της μετάφρασης και επιμέλειας κειμένων, καθώς και στο Τμήμα Νομοθεσίας γνωστού νομικού περιοδικού, μελετώντας την Φορολογική, Εργατική, Ασφαλιστική και Υγειονομική νομοθεσία. Από το 2017 ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας σαν γραμματειακή υποστήριξη και είναι υπεύθυνη για την αρθρογραφία και τα ενημερωτικά δελτία (newsletter) του γραφείου.
Χατζηνικολάου Νίκος
Χατζηνικολάου Νίκος
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι απόφοιτος λυκείου. Εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2011 και είναι υπεύθυνος για διεκπεραιώσεις σε Δ.Ο.Υ, εφορίες, σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Κανδύλης Νίκος
Κανδύλης Νίκος
Ο Νίκος Κανδύλης είναι απόφοιτος του τμήματος «Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής» του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης με διπλωματική εργασία στην «Αξιολόγηση Φορολογικού Συστήματος». Είναι Λογιστής Φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η συνεργασία με το γραφείο μας ξεκίνησε το 2013 με αντικείμενο δραστηριότητας την τήρηση απλογραφικών βιβλίων, ενώ από το 2015 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην τήρηση διπλογραφικών βιβλίων. Έχει γνώσεις και εμπειρία σε θέματα ελέγχου, σύνταξης και υποβολής οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.Μ.Η. Έχει μια πλούσια ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον κλάδο μέσα από συμμετοχή σε σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και μια πλούσια συμμετοχή σε άρθρα. Παράλληλα, το 2018 επιλέχθηκε από το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να ενταχθεί στην επιτροπή.
Βότανος Αργύρης
Βότανος Αργύρης
Ο Αργύρης Βότανος είναι απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων». Είναι λογιστής φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η εκπαίδευση του είναι συνεχόμενη μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες. Εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2010, με αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία, την φορολογία εισοδήματος, τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων, την απόδοση ΦΠΑ, καθώς και την διεκπεραίωση εργασιών φορολογικού χαρακτήρα στην εφορία και σε άλλους δημόσιους φορείς, ενώ από το 2015 είναι Υπεύθυνος Δηλώσεων Φυσικών Προσώπων. Επίσης, έχει μια ενεργή συμμετοχή σε αρθρογραφία πάνω στο αντικείμενο του στο διαδίκτυο. Παράλληλα, το 2018 επιλέχθηκε από το ΔΣ της «Επιτροπής Λογιστών» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να συμμετάσχει στην επιτροπή.
Τσουκαλάς - Τζίκας Παναγιώτης
Τσουκαλάς - Τζίκας Παναγιώτης
Ο Παναγιώτης Τσουκαλάς Τζίκας είναι απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος του Πειραιά στο τμήμα «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής». Είναι λογιστής φοροτεχνικός με άδεια Β’ Τάξεως από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Από το 2013 έχει ενταχθεί στην ομάδα του φοροτεχνικού γραφείου μας με αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία, τις καταχωρήσεις, την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, την φορολογία εισοδήματος, την απόδοση ΦΠΑ, καθώς επίσης και την διεκπεραίωση εργασιών φορολογικού χαρακτήρα σε δημόσιους φορείς. Έχει ενεργή συμμετοχή στην αρθρογραφία μας στο διαδίκτυο. Επίσης, συμμετέχει σε πολλά σεμινάρια και ημερίδες επιμορφωτικού χαρακτήρα για την ενημέρωση του σε ότι αφορά το αντικείμενο δραστηριότητας του.
Παπαζυμούρη Λία
Παπαζυμούρη Λία
Η Λία Παπαζυμούρη είναι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι Λογίστρια Φοροτεχνικός με άδεια Β’ τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό του γραφείου το 2012 με αντικείμενο δραστηριότητας τα απλογραφικά βιβλία, ενώ από το 2014 έως και σήμερα εργάζεται στο τμήμα μισθοδοσίας με αντικείμενο δραστηριότητας μεταξύ άλλων τις καταχωρήσεις, τις καταθέσεις προσλήψεων στην ΕΡΓΑΝΗ, ανανεώσεις συμβάσεων. Η ενημέρωση για τον κλάδο της είναι συνεχόμενη μέσα από ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια ενώ ταυτόχρονα έχει ενεργή συμμετοχή σε αρθρογραφία.
Ακουμιανάκη Κωνσταντίνα
Ακουμιανάκη Κωνσταντίνα
Η Κωνσταντίνα Ακουμιανάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος «Business Economics And Accounting» στο IST College. Από το 2013 έχει ενταχθεί στην ομάδα μας και διεκπεραιώνει εσωτερικές εργασίες.
Κηπουρού Παναγιώτα
Κηπουρού Παναγιώτα
Η Παναγιώτα Κηπουρού είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Greenwich στο τμήμα «Business Economics», με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα «Strategic Marketing» του Πανεπιστημίου Greenwich του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στον τομέα της διαφήμισης και του marketing σαν assistant manager και αργότερα σαν Υπεύθυνη Διαφήμισης σε συνδρομητικό περιοδικό. Στο δυναμικό της ομάδας μας εντάχθηκε το 2017 σαν Υπεύθυνη marketing, διαφήμισης και προβολής του Παναγιώτη Παντελή και του Ηλία Χατζηγεωργίου στην προεκλογική καμπάνια τους για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Συνεχίζει να εργάζεται μαζί μας σαν Γραμματεία Διοίκησης και Υπεύθυνη Marketing, Προώθησης και Προβολής του γραφείου. Παράλληλα έχει αναλάβει και την περαίωση του Εξωδικαστικού Μηχανισμού.
Γόβα Νίκη
Γόβα Νίκη
Η Νίκη Γόβα είναι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. με κατεύθυνση Μορφολογίας και Αναστήλωσης του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδος. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Πολιτισμού στο τμήμα Αναστήλωσης και Αποκατάστασης Νεοκλασικών κτιρίων. Έχει εργασθεί στο παρελθόν στην διεκπεραίωση αρχιτεκτονικών μελετών και στην επίβλεψη κατασκευών. Το 2016 εντάχθηκε στην ομάδα μας με αντικείμενο δραστηριότητας την οικονομική διαχείριση και επίβλεψη, όπου το 2017 προάχθηκε σε Υπεύθυνη Διαχείρισης Οικονομικών.
Image

Νερούτσου Ελένη

Η Ελένη Νερούτσου είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Α/Α : 2367/1984), Εργοληπτικό πτυχίο Μ.Ε.Κ. (αρ. Μ.Ε.Κ. 11268). Από το 1984 έως σήμερα εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο ιδιωτικά και δημόσια έργα Πολιτικού Μηχανικού.

Αντικείμενο εργασίας:

 • Έκδοση οικοδομικών αδειών
 • Μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή οικοδομικών έργων κάθε κατηγορίας
 • Σύνταξη Τοπογραφικών Διαγραμμάτων
 • Σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών και πινάκων ποσοστών συνιδιοκτησίας
 • Ανακαινίσεις, εσωτερικές διαρρυθμίσεις και επεμβάσεις στο κέλυφος οικοδομών
 • Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων εργαστηρίων, βιοτεχνιών, βιομηχανιών, κ.λπ.
 • Έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων, εργαστηρίων, βιοτεχνιών, βιομηχανιών, κ.λπ.
 • Εκτίμηση ακινήτων
 • Επιμετρήσεις και επιβλέψεις Εκκλησιαστικών Έργων, σε συνεργασία με άλλα Τεχνικά Γραφεία.
 • Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων
 • Έλεγχοι – πορίσματα οικοδομικών έργων, ως Ελεγκτής Δόμησης
 • Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις.

Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος - Συμμετοχή σε Επαγγελματικούς Συλλόγους:

 • Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, από το 1984
 • Μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, από το 1984
 • Μέλος του Μητρώου Εμπειρίας Κατασκευαστών του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ
 • Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, από το 1988
 • Μέλος του Μητρώου Ελεγκτών Δόμησης

Παράλληλες Δραστηριότητες:

 • Από το 1989 έως το 2004 είναι Εργολάβος Δημοσίων Έργων, με αντικείμενο την κατασκευή Δημοσίων Έργων είτε ατομικά, είτε ως στέλεχος εταιρίας
 • Από το 1995 έως το 2004, είναι διαδοχικά στέλεχος των εργοληπτικών εταιριών «ΠΑΡΝΩΝ Α.Ε.» και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»
 • Επί σειρά ετών είναι Επίσημος Πραγματογνώμων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε Πραγματογνωμοσύνες πάσης φύσεως Ιδιωτικών Έργων Πολιτικού Μηχανικού

Το γραφείο μας συνεργάζεται για θέματα:

 • Ιδιωτικών Έργων Πολιτικού Μηχανικού, πάσης φύσεως
 • Αδειών λειτουργίας επιχειρήσεων πάσης φύσεως
 • Υπηρεσίες Τραπεζικών Συναλλαγών, Δανείων , Επιδοτήσεων κ.λπ